Skip to content

OBUKA PASA

Svaki pas je jedinka za sebe i sa svakim treba pristupiti pojedinačno ovisno o njegovim navikama i aktivnostima. Najčešći problem vlasnika javlja se već u ranoj dobi, dok su još štenci, zbog nedostatka vremena i posvećenosti svom ljubimcu što kasnije, pa čak i s godinama, rezultira velikom neposlušnosti i reaktivnošću.

S nama možete proći osnovnu obuku, obuku poslušnosti i šetnje na povodcu, socijalizaciju od najranije dobi te savjetovanje za suživot sa svojim najvjernijim prijateljem.

Ovisno o vašem problemu, želji i mogućnosti nudimo dvije opcije obuke:

OBUKA NA TERENU

Ukoliko vam je potrebna pomoć u rješavanju određenog problema, problema kojeg imate samo u okolini u kojoj pas najviše boravi, želite proći osnovnu obuku i socijalizaciju uz vašu prisutnost ili samo pojačati fokus i poslušnost psa na vas onda možete odabrati:

  • naš dolazak kod vas doma
  • vaš dolazak u Centar
 
Obuku radimo po satu te nakon prvog razgovora utvrđujemo koliko sati je potrebno odraditi.
OBUKA U CENTRU

Na dnevnoj bazi radimo obuku sa vašim psom, uključujući igre, šetnje i istrčavanja, a sve ovisno o naravi i navikama psa, fokusiramo se na rješavanje nastalih problema ili ranu socijalizaciju.

Obuka u prosjeku traje dva tjedna, ovisno o nastalom problemu i rješavanju istog ili vašem odabiru usluge, a za vrijeme trajanja obuke vašeg psa u Centru svakodnevno od nas dobivate uvid u napredak vašeg ljubimca kroz slike i videozapise.

ONLINE SAVJETOVANJE

Za sve naše sadašnje i buduće klijente koji nisu u mogućnosti dovesti psa na obuku ili žive daleko od našeg Centra nudimo online savjetovanje.

Postupak savjetovanja je vrlo jednostavan, sve se odvija putem videopoziva na viber ili whatsapp.

Za vrijeme trajanja videopoziva možemo jednostavno odraditi savjetovanje gdje odgovaramo na sva vaša pitanja te vas, ovisno o vašem problemu, savjetujemo na rad sa vašim ljubimcem te upućujemo na suživot s njima.

Također, putem online savjetovanja možemo odraditi i neke osnove obuke psa, kao što su kratke naredbe „sjedni“, „lezi“, „čekaj“, dolazak na poziv ili učenje psa na naredbu „mjesto“.

Savjetovanje se radi u trajanju od 1h po terminu.

SMJEŠTAJ KUĆNOG LJUBIMCA

Nudimo dnevno i noćno čuvanje vašeg ljubimca u našem Centru.

Svakome pristupamo individualno ovisno o pasmini, navikama, aktivnosti i naravi kako bi mu pružili što ugodniji boravak u našem okruženju.

Na dnevnoj bazi su uključene igre, šetnje i istrčavanja, za one malo aktivnije i brza šetnja uz vožnju na biciklu, a u blizini nam je i rijeka Kupa gdje se vaš ljubimac u vrućim ljetnim danima, isključivo uz našu prisutnost, može malo i rashladiti.

Također, svakodnevno od nas dobivate uvid u boravak i aktivnosti vašeg ljubimca kroz slike i videozapise.

Ukoliko niste u mogućnosti, za vrijeme boravka nudimo i mogućnost vođenja vašeg ljubimca u salon za šišanje i njegu pasa „Care cut“, a u slučaju nužde dostupan nam je i veterinar 0-24h.

SURADNJA SA UDRUGAMA

U suradnji sa raznim udrugama za zaštitu životinja odrađujemo socijalizaciju pasa, osnovnu obuku i obuku poslušnosti te po potrebi pomognemo i udomiti pse koji kod nas prođu obuku kako bi bili u potpunosti spremni za svoj novi zauvijek dom.

UGOSTILI SMO BUDUĆE VETERINARSKE TEHNIČARE

U suradnji sa Srednjom školom Petrinja ugostili smo učenike koji se školuju za zanimanje veterinarskog tehničara.

Za vrijeme njihovog gostovanja u Centru pričali smo im o povijesti pasa i njihovim radnim navikama, najčešćim problemima vlasnika sa psima te njihovim greškama, objasnili smo im kako bi trebala izgledati socijalizacija, na što pripaziti prilikom odabira određene pasmine i čemu se treba posvetiti u njihovim i našim životima te kako to mi radimo. Izložili smo i pokazali dio opreme koja je naša svakodnevnica u privatnom i poslovnom životu sa psima, čemu oprema služi te kako se i za što koristi, a na kraju i odgovarali na njihova pitanja.

GOSTOVANJE U EMISIJI “KUĆNI LJUBIMCI”

Imali smo čast da se napravi prilog o našem terenskom radu u najpoznatijoj emisiji o životinjama „Kućni ljubimci“.

U kratkoj reportaži je prikazan naš mali dio terenskog rada te opis vlasnice na problem koji ima sa svojim psom.

Drago nam je da smo na ovaj način široj javnosti mogli približiti naš rad kako sa vlasnicima tako i sa njihovim ljubimcima.

Na našem youtube kanalu možete vidjeti više našeg terenskog rada.

©Aresov svijet j.d.o.o.  |  tel: 00385 (0) 91 297 2737  |  e-mail: czp@aresov-svijet.hr